• Monoprints en meer - in de Utrechtse atelierroute

  De Utrechtse Atelierroute zet het werk van 275 kunstenaars in Utrecht in the spotlight! Er is een leuke fietsroute uitgezet die je langs de ateliers op de route Oost brengt. Ik zet mijn monoprints in de etalage. Het werken met de gelplaat en allerlei types acrylverf levert prachtig resultaten op! Er is een workshop en ik geef doorlopend demonstratie.
  Gebouw Spaarnestraat, Spaarnestraat 11A, Utrecht, Nederland
  23 september 2023 tot en met 24 september 2023
  Meer informatie
  Online expositie
 • Koppen, monoprints en meer

  Duo expositie met Ans Klein Hesselink. We vertonen overwegend geschilderde portretten (van realistisch werk tot abstracte koppen) en monoprints - met en zonder bewerking. Het buurthuis is open op werkdagen tussen 10 en 16 uur. Zo nu en dan ook in de avond. Voor de zekerheid navraag doen bij het buurthuis is verstandig. Coronamaatregelen zijn van kracht. Mondkapje is binnen verplicht.
  Buurthuis de Musketon, Hondsrug 19, Utrecht, Nederland
  14 december 2021 tot en met 28 januari 2022
  Meer informatie
 • Open studio _ Utrechtse Atelierroute 9 en 10 oktober

  Tijdens de Utrechtse Atelierroute openen veel Utrechtse kunstenaars hun studio. Tijdens 9 en 10 oktober is in mijn atelier vooral portretwerk te zien, realistisch en expressief werk in houtskool, acryl- en olieverf. DEMONSTRATIE HOUTSKOOLPORTRET : beide dagen van 14-15 uur. In Utrecht zijn circa 100 deelnemende ateliers.
  Verzamelgebouw Spaarnestraat , Spaarnestraat 11, Utrecht, Nederland
  9 oktober 2021 tot en met 10 oktober 2021
  Meer informatie