Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Abstract in oranje

Collage. Deel van de serie Lockdowncollages. Gemaakt uit een stuk bedrukt papier, deel van een monoprint. Het idee van de serie lockdown collages was: maak elke dag iets, maak je niet druk om de 'preciesheid', laat perfectionisme los. Een wabi sabi mentaliteit, als het ware. Houd die vast en maak elke dag iets. Maakt niet uit als er af en toe een minder geslaagd resultaat is. Het succes zit in de dagelijkse praktijk en veel maken helpt om beter werk te maken. Deze serie gaat over mildheid, de schoonheid van imperfectie, en zorgen voor jezelf in een lastige situatie.  

€50,00

Gek wolkenlandschap

Lockdown collages, nummer #42. Collage van met acrylverf bedrukt / beschilderd papier. Het idee van de serie lockdown collages was: maak werk dat kan in de tijd dat je thuis moet zitten. Maak werk dat mij en de kijker opvrolijkt. De kleuren zijn daar op uitgekozen. In eerst instantie veel rood, geel, oranje. Gaandeweg onstonden de gekke landschappen / silly landscapes. Terugkerende elementen: wolk, boom, vis. Qua proces was het idee: maak elke dag iets, maak je niet druk om de 'preciesheid', laat perfectionisme los. Je kunt ze dus ook aanduiden als wabi sabi collages.
Dat is ook wat kopers tot nu aansprak - sprekende kleuren en het wabi sabi karakter. Let op: de afbeelding is kleiner dan de hele collage. Vanwege het wabi sabi karakter, de onregelmatigheid van de collage, heeft bijna elke collage een witte rand waar het papier zichtbaar is. Voor een goed beeld van de collage, neem alstublieft contact op.  

€75,00

Rode kat

Ik vind het leuk om met de gelplaat monoprints te maken. Meestal print ik meerdere lagen totdat het beeld mij bevalt. Soms werk ik door op de monoprint met andere materialen, of gebruik het bedrukte papier in collages. Dat is wat hier is gebeurd:collage over print. Deze collage hoort in een serie van collages gemaakt tijdens de start van de pandemie. Steekwoorden: Klein kunstwerk, warme kleuren, snel en intuïtief gemaakt. De lockdown collages hebben bijna allemaal hetzelfde formaat (10 x15 cm), de intuïtieve werkwijze waarbij elke dag een collage maken gaat boven perfectie. De monoprint is gemaakt met acrylverf van kunstenaarskwaliteit op 80 grams papier. De collage is geplakt op stevig papier van formaat 10 bij 15 cm.  

€80,00

Zomers gek landschap

Behoort tot de serie Lockdown collages #58 / silly landscapes. Het idee van de serie lockdown collages was: maak elke dag iets, maak je niet druk om de 'preciesheid', laat perfectionisme los. Een wabi sabi mentaliteit als het ware. Houd die vast en maak elke dag iets. Maakt niet uit als er af en toe een minder geslaagd resultaat is. Het succes zit in de dagelijkse praktijk en veel maken helpt om beter werk te maken.
Het gaat om de schoonheid van imperfectie. Soms wordt dit met de term 'wabi sabi' aangeduid. Collage van bedrukt en beschilderd papier: acrylverf op mixed media papier van 10 bij 15 cm.  

€75,00

Plantaardig

Monoprint gemaakt met driekleur: mangaanblauw, magenta en Indisch geel. De afdruk is gemaakt met een gelplaat, plantmateriaal en acrylverf. Met driekleurendruk gemaakt, elke laag één kleur. Het eindresultaat geeft de drie kleuren, maar ook - daar waar de kleuren overlappen - mooie tussenkleuren. Werk heeft formaat 20 bij 25 cm. Ingelijst in passepartout 30 bij 40 cm.

€175,00