Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Haas in magenta

In de serie monoprints "Landschap met haas". Deze monoprints zijn gemaakt met gelli plate acrylverf en handgeknipte sjablonen. Dit werk is vervolgens verder bewerkt. De monoprint is gedrukt op papier voor mixed media, 160 grams. Het werk is beschikbaar, prijs (zonder passepartout of lijst) op aanvraag. Formaat is bij benadering. Passepartout kan op verzoek erbij geleverd worden tegen meerkosten.

€120,00

Landschap met haas 1

Deel van een serie monoprints gemaakt met de gelplaat, acrylverf en handgeknipte sjablonen van een dier, blad/boom en maan. Bij mijn monoprints ben ik op zoek naar interessante kleurpaletten, die te maken zijn uit drie kleuren. Deze keer vier (deels nieuwe) kleuren gebruikt en erg blij met resulterend palet. Mijn eerste gedachte voor een titel bij deze serie was 'Landscape and hare'. Voor deze site vertaald als Landschap met haas. De plaat meet 20 bij 25 centimeter, maar de afdruk kan daar iets van afwijken. De print is beschikbaar in een passepartout van 30 bij 40 cm. Voor een prijs in combinatie met andere werken, neem contact op alsjeblieft. Dank u!

€150,00

Landschap met haas 2

Deel twee in de serie monoprints gemaakt met handgeknipte sjablonen, gelplaat en acrylverf. Maakt een mooi duo met Landschap en haas 1. Mijn eerste gedachte als titel voor de serie was 'Landscape and hare'. Vertaald naar het Nederlands als 'Landschap met haas'. De gelplaat meet 20 bij 25 cm. De afdruk kan daar enigszins van afwijken. Beschikbaar in passepartout van formaat 30 bij 40. Voor een prijs voor combinatie met andere werken in de serie, neem contact op alsjeblieft.

€150,00

Wortels

Monoprint, in meerdere lagen gedrukt. Acrylverf op 160 grams papier. Deel van een serie prints gemaakt met handgeknipte sjablonen. Eén idee leidde tot het volgende, een haas en een maanverlichte nacht. Wat wil die haas? Wortels. Deze print is mede geïnspireerd door  mijn eerste stapjes als moestuinier. Formaat afbeelding: 20 bij 25 cm. Formaat papier: 21 bij 30 cm. Passepartout op maat tegen extra kosten beschikbaar.

€175,00

Abstract in oranje

Collage. Deel van de serie Lockdowncollages. Gemaakt uit een stuk bedrukt papier, deel van een monoprint. Het idee van de serie lockdown collages was: maak elke dag iets, maak je niet druk om de 'preciesheid', laat perfectionisme los. Een wabi sabi mentaliteit, als het ware. Houd die vast en maak elke dag iets. Maakt niet uit als er af en toe een minder geslaagd resultaat is. Het succes zit in de dagelijkse praktijk en veel maken helpt om beter werk te maken. Deze serie gaat over mildheid, de schoonheid van imperfectie, en zorgen voor jezelf in een lastige situatie.  

€50,00

Gek wolkenlandschap

Lockdown collages, nummer #42. Collage van met acrylverf bedrukt / beschilderd papier. Het idee van de serie lockdown collages was: maak werk dat kan in de tijd dat je thuis moet zitten. Maak werk dat mij en de kijker opvrolijkt. De kleuren zijn daar op uitgekozen. In eerst instantie veel rood, geel, oranje. Gaandeweg onstonden de gekke landschappen / silly landscapes. Terugkerende elementen: wolk, boom, vis. Qua proces was het idee: maak elke dag iets, maak je niet druk om de 'preciesheid', laat perfectionisme los. Je kunt ze dus ook aanduiden als wabi sabi collages.
Dat is ook wat kopers tot nu aansprak - sprekende kleuren en het wabi sabi karakter. Let op: de afbeelding is kleiner dan de hele collage. Vanwege het wabi sabi karakter, de onregelmatigheid van de collage, heeft bijna elke collage een witte rand waar het papier zichtbaar is. Voor een goed beeld van de collage, neem alstublieft contact op.  

€75,00

Rode kat

Ik vind het leuk om met de gelplaat monoprints te maken. Meestal print ik meerdere lagen totdat het beeld mij bevalt. Soms werk ik door op de monoprint met andere materialen, of gebruik het bedrukte papier in collages. Dat is wat hier is gebeurd:collage over print. Deze collage hoort in een serie van collages gemaakt tijdens de start van de pandemie. Steekwoorden: Klein kunstwerk, warme kleuren, snel en intuïtief gemaakt. De lockdown collages hebben bijna allemaal hetzelfde formaat (10 x15 cm), de intuïtieve werkwijze waarbij elke dag een collage maken gaat boven perfectie. De monoprint is gemaakt met acrylverf van kunstenaarskwaliteit op 80 grams papier. De collage is geplakt op stevig papier van formaat 10 bij 15 cm.  

€80,00

Zomers gek landschap

Behoort tot de serie Lockdown collages #58 / silly landscapes. Het idee van de serie lockdown collages was: maak elke dag iets, maak je niet druk om de 'preciesheid', laat perfectionisme los. Een wabi sabi mentaliteit als het ware. Houd die vast en maak elke dag iets. Maakt niet uit als er af en toe een minder geslaagd resultaat is. Het succes zit in de dagelijkse praktijk en veel maken helpt om beter werk te maken.
Het gaat om de schoonheid van imperfectie. Soms wordt dit met de term 'wabi sabi' aangeduid. Collage van bedrukt en beschilderd papier: acrylverf op mixed media papier van 10 bij 15 cm.  

€75,00

Plantaardig

Monoprint gemaakt met driekleur: mangaanblauw, magenta en Indisch geel. De afdruk is gemaakt met een gelplaat, plantmateriaal en acrylverf. Met driekleurendruk gemaakt, elke laag één kleur. Het eindresultaat geeft de drie kleuren, maar ook - daar waar de kleuren overlappen - mooie tussenkleuren. Werk heeft formaat 20 bij 25 cm. Ingelijst in passepartout 30 bij 40 cm.

€175,00